Mimmi

 

En av mina bästa vänner äger denna hund (Mimmi) tydligen är pudeln en hund som är lätt att lära saker, men deta måste läras från grunden när hunden är valp. På dessa bilder är Mimmi ca 1 år. Hon är som en docka man kan göra allt med henne. Min kompis är rullstols buren och Mimmi älskar även hans rullstol. Så han funderar på att fråga på hjälp medel om han få barn rullstol till denna hund, föresten får hon inte ligga på stolen så gråter hon. 





Jive



Jag har också åkt privat på dena båt, då bandet jive var med (Bilden är tagen från deras hemsida)

Galaxy båt



Dena bild är tagen på båten galaxy båt 2008. Mitt assistans bolag var på båten, vi skulle ha möte. Det var mycket trevligt kryssning och båten var suveränt. Det var första gången jag åkte den båten och om jag ska prata om hytterna också, så var handikap hytten mycket bra och rymlig. Skulle önska att det var lite mer dans på den båten med mina favorit band.



Dena bild är också tagen på galaxy båt med en av mina assistenter, så ska assistans jobbet fungera för då får man såna finna bilder på sina assistenter.

Birka Paradise



När jag var i en kryssning på birka paradise (26,27, 28 april) så var mina två favorit band med Mats Bergmans och Cavalkad. Det var första gången båda banden jobbade ihop.



Tyvärr kan jag inte gå upp på scenen med rullstolen, annars var det den bästa bilden jag hade.

Födelsedag 08



Denna tårta har en av mina asisstenter hjälpt mig med.

RSS 2.0